Personlig support 0733 - 60 14 14

Vår historia

År 1996 grundas KA Etikettering i Danmark av ägaren Kell Aune. Därav namnet KA Etikettering.

Kell Aune var en av Danmarks första företag i vår bransch som byggde upp en Webbshop, där användarna kunde beställa etiketter och märkutrusning direkt på nätet.

Företagets filosofi har alltid varit att leverera kvalitativt bra produkter i kombination med personlig service och support för att sätta etiketter och maskiner i system till marknadsanpassade priser.

Konceptet har varit en framgång och år 2008 startades det svenska säljkontoret.

 

Vår svenska organisation

KA Etikettering Sverige AB grundades i slutet av år 2008 av nuvarande ägare och VD Tomas Skantz, som har arbetat inom etikett- och streckkodsindustrin i mer än 25 år. KA Etikettering Sverige AB har haft en stadig tillväxt sedan grundandet och fokuserar hela tiden på att följa marknaden som hela tiden står inför förändringar och nya utmaningar.

Från att ha varit helt fokuserade på etiketter, så har vi de senaste åren även börjat att marknadsföra produkter som ger våra etiketter ännu fler mervärden till våra kunder. Vårt motto har alltid varit: "Vi sätter etiketter i system" och detta betyder med dagens mått mätta, att vi hela tiden behöver anpassa våra produkter.

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder märkutrusting till företag som vill effektivisera sin produktion eller sin lagerverksamhet. Det kan handla om lösningar som innefattar en hel lagerapplikation där vi skriver ut en etikett med en etikettskrivare, applicerar etiketten på produkten, skannar etiketten med en handdator för att sedan samla in data som förs in i ett affärssystem.

 

Vår kompetens

Med över 25 års branscherfarenhet har vi hög produktkompetens, bra förståelse över vad våra kunder vill. Den långa erfarenheten hjälper oss att hitta rätt lösningar och ger oss förståelse att bra service och support är en av de viktigaste faktorerna när vi levererar lösningar till våra kunder.

 

Vår filosofi

Vi ska leverera kvalitativt bra produkter i kombination med personlig service och support för att sätta etiketter och maskiner i system till marknadsanpassade priser.

Lösningarna som vi levererar till våra kunder ska vara genomtänkta och vår erfarenhet och kompetens ska ligga som grund.

Vi ska alltid se till våra kunders bästa för att få så optimala och kostnadseffektiva lösningar som möjligt. Våra produkter och leverantörer ska alltid ställas mot varandra, så att vi alltid kan leverera högsta kvalitet och användarvänlighet.  

Genom att anlita ett antal till oss kopplade Servicepartner komplimenterar vi oss själva, så att vi kan leva upp till våra mål med snabb och professionell service.

 

Vårt mål

Är att bli det självklara valet som helhetsleverantör inom produktmärkning hos företag som värdesätter ordning och reda inom lagerverksamheten, produktionsverkstäder där krav på spårning av varor är viktigt eller för företaget som vill applicera säljande etiketter på sina produkter.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen